ویزای 5 ساله کانادا تنها با 375 دلار کانادا 1396/08/30

 

ویزای 5 ساله کانادا تنها با 375 دلار کانادا

 

اخذ فوری ویزای ۵ ساله کانادا – توریستی

به طور کلی ویزای کانادا، از نوع ویزای موقت (Temporary Resident visa) و ویزای سینگل (single visa) است.

۱ . ویزای سینگل: تنها یک بار حق ورود به خاک کانادا را دارید.

۲ . ویزای مالتیپل: که تا مدت زمان اعتبار ویزا به دفعات اجازه عبور و مرور در کانادا را خواهید داشت.

 

 

ویزای ۵ ساله کانادا – توریستی (ویزای مالتیپل کانادا)

شرایط کلی برای گرفتن ویزای ۵ ساله کانادا از قرار زیر است:

۱ . تکمیل فرم تقاضانامه به صورت بسیار دقیق.

۲ . ارائه مدارک لازم به طور کامل.

۳ . انگیزه موجه و قابل قبول برای مسافرت به کانادا با توجه به مداراک و فرمها.

۴ . ثابت کردن استصاعت مالی کافی برای سفر به کانادا.

۵ . ثابت کردن ترک کانادا قبل از خاتمه مدت اقامت خود با توجه به اسناد و مدارک ارایه شده.

۶ . اثبات نداشتن منع قانونی برای ورود به خاک کانادا.

 

 اگر شرایط بالا در مورد شما به صورت کامل صدق کنید، موفق به اخذ ویزای ۵ ساله کانادا (توریستی) خواهید شد. دقت کنید صدور ویزا به تنهایی برای ورود به خاک کانادا کافی نیست. هنگام ورود، افسر گمرک یا اداره مهاجرت از شما سوالاتی خواهند پرسید تا مطمئن شوند تا همچنان شرایط فوق را دارید، و قصد ماندن بیش از مدت مقرر را نخواهید داشت. دقت کنید در در هر سال تنها ۶ ماه حق اقامت در خاک کانادا را خواهید داشت. پس از ۳ ماه اقامت در خاک کانادا، شما باید به مدت ۱۵ روز خاک کانادا را ترک کنید و بعد از این مدت مقرر، اجازه دارید تا ۳ ماه بعدی در خاک کانادا اقامت داشته باشید. تا ۵ سال، شما می‌توانید به این رویه و بدون نیاز به ویزای مجدد، در خاک کانادا رفت و آمد کنید.

انگیزه موجه برای سفر به کانادا

علت سفرتان به کانادا باید موجه باشد. همین که به افسر سفارت بگویید قصد دارم سفری به این سرزمین داشته باشم، کافی نیست. دیدار دوستان و آشنایان، دیدار اهالی فامیل، شرکت در سمینارهای علمی و امثال آن می تواند از انگیزه های موجه سفر به کانادا استنباط شود. به یاد داشته باشید شما باید افسر مهاجرت را در مورد انگیزه سفرتان قانع کنید در غیر اینصورت از خیر سفر به کانادا بگذرید و بیخود پول و وقت خود را تلف نکنید. در ضمن هر انگیزه ای که افسر سفارت را به این نکته رهنمود سازد که شما قصد ماندن در کانادا را خواهید داشت، صد در صد با ویزای شما مخالفت خواهد شد. بخاطر داشته باشید که کسانی که ویزای ۵ ساله کانادا (توریستی) را دریافت می کنند حق کار و تحصیل در کانادا ندارند (بجز شرکت در دوره های آموزشی کمتر از شش ماه).

داشتن استطاعت مالی

استطاعت کافی برای مسافرت به کانادا، نکته بسیار مهم است. زیرا که هنگام خرید بلیط هواپیما، غذا، رفت و آمد، هتل (اگر بستگانی در آنجا ندارید) هزینه های سنگینی به شما متحمل خواهد کرد. از این رو اعداد نشان داده شده، باید مدت زمانی که قصد اقامت در کانادا دارید همخوانی داشته باشد.

برای سفر به کانادا باید بلیط هواپیما خرید کنید و هنگام حضور در آنجا هزینه های فراوانی را متحمل شد. بخصوص اگر فامیل نزدیک ندارید باید در هتل اقامت کنید و همین طور مبالغ نسبتاً هنگفتی بابت غذا و حمل و نقل بپردازید. وقتی مدارک مالی خود (نظیر گردش حساب بانکی) را نشان می دهید، اعداد نشان داده شده با مدت زمانی که قصد اقامت در کانادا دارید همخوانی داشته باشد. سفارت کانادا رقم خاصی را مشخص نکرده است اما برای کسی که فامیل در کانادا دارد بد نیست جدول حداقل پول برای شش ماه اقامت مهاجران دسته متخصصین را در نظر بگیرد. اگر کسی را در کانادا ندارید ترجیحاً موجودیتان از این مبلغ هم بیشتر باشد. البته این اعداد فقط محض راهنمایی است. نداشتن پول نقد کافی موجب رد شدن تقاضایتان می شود.

ترک کانادا پیش از پایان دوره مجاز اقامت

 

مدارک لازم:

 

اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار

کپی شناسنامه و کارت ملی

پرینت حساب بانکی

گواهی اشتغال به کار

اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار از زمان خروج

اصل مدارک شناسایی(شناسنامه-کارت ملی)

اصل مدارک شغلی(گواهی اشتغال به کار-لیست بیمه کاری-آگهی تاسیس شرکت-جواز کسب)

مدارک بانکی(گردش3 ماهه آخر حساب به لاتین+نامه تمکن حساب)

گواهی اشتغال به تحصیل برای محصلین

عکس3/5 * 4/5

اصل پاسپورت های قدیم و جدید

پرینت و اسکن صفحات رنگی ورود و خروج با ویزا

ترجمه شناسنامه هر یک از متقاضیان‌

ترجمه سند ازدواج

ترجمه سند ملکی

ترجمه مدارک شغلی( صاحبان مشاغل جواز کسب و روزنامه رسمی)

حکم بازنشستگی بازنشستگان

دعوتنامه به همراه کارت شناسایی دعوت کننده،مدارک اثبات رابطه خویشاوندی،اسکن کارت اقامت و پاسپورت کانا

رضایت نامه کتبی والدین برای خروج فرزند در صورتی که زیر 18 سال است

تمکن مالی

سابقه بیمه کاری

پرینت گردش حساب بانکی شش ماهه گذشته

رزرو بلیط رفت و برگشت کانادا( در صورت نبود دعوتنامه)

تکمیل فرم های درخواست ویزا

 

 

 

 

* شیوه زندگی شما پس از هر سفر تغییر می کند *

02188640034

 

 

شرکت خدمات مسافرتی آوای گردشگران یاس با سال ها تجربه در زمینه اخذ ویزا آمادگی دارد تا با ارائه خدمات مشاوره، تعیین وقت و اخذ ویزای کانادا شما را در طی مراحل سفر به کشور کانادا و اخذ ویزا همراهی نماید. جهت نعیین وقت مصاحبه و اخذ ویزای کانادا همکاران ما آماده پاسخگویی به سوالات شما همراهان گرامی می باشند.


آوای گردشگران یاس